Sign In

Remember Me

2015-2016 Dussense Boys 1 – TPO 1

DUSSENSE BOYS HAALT UIT TEGEN TPO

Dussense Boys heeft na een mindere periode eindelijk weer eens de volle buit gepakt. Vooral door een ongrijpbare Andre Segeren werd TPO eenvoudig verslagen in het inhaalduel: 6-0.

Na een tam begin, ging Dussen in de vijfde minuut op avontuur en op zoek naar een goal. Andre Segeren benutte gelijk de kans, waardoor het na vijf minuten al 1-0 stond. Na 10 minuten viel gelijk de 2-0 al, door een prachtige indivuduele actie, de verdedigers van de bezoekers kregen hem maar niet te pakken, Om spelen en scoren. Daarna bleef het even rustig, totdat Jesse Vos de bal uit een corner in het doel probeerde te koppen, maar een tegenstander werkte hem weg, ogenschijnlijk leek de bal niet in het doel te zitten, maar na overleg met de grensrechter besloot de scheidsrechter dat deze kans een doelpunt was. De 3-0 bleek dus een ‘spookdoelpunt’. In de 37e minuut was er een heuse scrimmage voor het doel van TPO, maar deze bal viel er niet in. Toch werd het even later alsnog 4-0, weer door Andre Segeren, door een prachtig schot, en er zouden er meer mooie goals volgen. De 5-0 was ook weer een mooie, en voor rust maakte Segeren echt een wereldgoal: van 25 meter snoeihard in het doel, waardoor de ruststand liefst 6-0 was.

Ruststand: 6-0.

Na rust viel er weinig meer te noteren en te beleven. Dussen hoefde niet meer zo nodig, en TPO was onmachtig, waardoor het een bijzonder saaie tweede helft werd, die eigenlijk overbodig was.

Al met al een doodeenvoudige zege voor Dussense Boys.