Sign In

Remember Me

2015-2016 Dongen Vr 2 – Dussense Boys Dames 1

De eerste wedstrijd na de lange winterstop door het slechte weer, moesten we weer een aanval doen naar de eerste plaats,
De bal was nog niet 2x keer over de Dongense kant geweest of de bal lag al in het vijandelijke doel door Vanya.
Dongen gaf niet op en kwam na 5 minuten alweer op gelijke hoogte. Daar zou het lange tijd in een winderige eerste helft bij blijven,
totdat de thuisploeg ging aanzetten en een aantal goede kansen creeerden totdat de verdiende voorsprong kwam.

Ruststand 2-1

De tweede helft was een knotsgekke. Beide ploegen speelden vanaf de hervatting op de aanval , wat een leuke tweede helft op leverde.
Dussen kwam op gelijke hoogte door Michelle en gelijk daarna werd het 2-3 door Eva.
Dongen wist echter gelijk weer toe te slaan:3-3 waardoor in 7 minuten tijd 3 doelpunten vielen.
Daarna ging het bij Dussen lopen en werd Dongen teruggedrongen. Vanya maakte de 3-4, daarna ging het nog hard.
Evia scoorde de 3-5 en Vanya maakte de wedstrijd af met 3-6. Daarna was de wedstrijd gespeeld.