Sign In

Remember Me

Dussense Boys 1 – Barca 1

DUSSENSE BOYS WINT DONKERROOD DUEL

Dussense Boys heeft in een donkerrood duel de thuiswedstrijd tegen Barca gewonnen. In een overigens sportieve, maar kwalitatief zeer matig duel werd het 3 – 2.

Vanaf minuut was het Dussen erg matig aan het spelen. Barca speeld energiek,fris en kon  naar hartenlust aanvallen. Dussen speelde constant de lange bal, maar geen 1 bal kwam aan bij de spitsen. Barca kwam verdiend op 0 – 1, door een goed uitgespeelde aanval. Bij de thuisploeg mocht het blij zijn dat het maar 0 – 1 stond bij de rust.

Ruststand: 0 – 1.

Na rust begon Dussen agressief en maakte gelijk 1-1 door een prima vrije trap van Bob Leemans, dit betekende de 1 – 1. De Bredanaren bleven echter de beter voetballende ploeg. Segeren schoot nog naast, maar daarna was het weer Barca dat de voorsprong pakte door een zondagsschot die best houdbaar was. Overigens was de 0 – 1 ook matig gekeept. Daarna begon de scheidsrechter er echt een potje van gemaakt en bleef met kaarten strooien. Een rode kaart voor natrappen kreeg Van Dongen. Daarna bleef de scheidsrechter voor elk wissewasje een gele kaart te geven, waardoor Barca met maar 8 man verder moest. De 2-2 werd nog voor de rode kaarten van Barca door Lars branderhorst gemaakt. Met 10 tegen 8 lukte het Dussen nog de winst over de streep te trekken door Andre Segeren, maar het moet gezegd worden, dat Dussen waarschijnlijk had verloren als de uitploeg nog met 11 man op het veld had gestaan.

Eindstand: 3 – 2