Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – Terheijden 1

DUSSENSE BOYS PAKT PUNT TEGEN STERK TERHEIJDEN

Dussense Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Terheijden met een gelijkspel afgesloten: 3 – 3. De gasten waren voetballend gezien de hele wedstrijd beter, maar Dussen toonde zich een pittige tegenstander door telkens weer gelijk te maken.

Vanaf minuut 1 speelde Terheijden feller an agressiever. De eerste kans was dan ook voor de bezoekers, maar schoten de bal net over. Terheijden bleef de betere ploeg en kreeg een mogelijkheid op de openingstreffer door niet goed keeperswerk van Wesley van Biesen. Dussen speelde de eerste minuten zwak, maar zomaar uit het niets scoorde de thuisploeg. Uit een diepe bal ging de Terheijdense keeper naar voren, maar miste de bal, waardoor Jesse Vos uit een merkwaardige hoek de openingstreffer kon scoren: 1 – 0. Dit was een cadeautje, aangezien Terheijden de baas was op het veld, maar dat nog niet uitdrukte in een treffer. Een goede aanval van de bezoekers werd uit de korte hoek geschopt door van Biesen, echter bleek dit uitstel van executie:  een paar minuten later viel alsnog de 1 – 1. Deze treffers was meer dan terecht. Dit bleek ook de ruststand.

Ruststand 1 – 1.

Na rust begon Dussen beroerd aan de wedstrijd, Terheijden wilde nu het overwicht uitdrukken in de score, al kon het dat nog niet. Toch viel de tweede treffer uit een mooi schot van een van de spelers van Terheijden, waar niets op aan te merken was. Toch bleef Dussen niet bij de pakken neerzitten en er werd alweer tegengescoord door Lars Branderhorst. De tweede helft bood het nodige vermaak, Terheijden en Dussen zochten de aanval. De gasten leken aan het langste eind te trekken doordat er weer niet goed verdedigd werd: 2-3. Echter richtte Dussen zich nog een keer op in de laatste minuten van de wedstrijd, door een lobbal van Andre Segeren, waardoor Dussen zeer content mocht zijn met een punt tegen een sterke tegenstander.

Eindstand: 3 – 3

1 – 0 Jesse Vos