Sign In

Remember Me

Dussense Boys 1 – Tuldania 1

DUSSENSE BOYS WINT OOK VAN TULDANIA

Dussense Boys heeft thuis goede zaken gedaan tegen Tuldania. De bezoekers werden met 2-0 verslagen en omdat WSJ punten verspeelde, voert Dussen nu trots de lijst aan.

De wedstrijd begon razendsnel: Uit de eerste de beste aanval scoorde Dussen bijna gelijk de 1-0, maar de lat bracht redding. Toch was het niet Dussen, maar Tuldania dat in de eerste 20 minuten de boventoon voerde. Zij kregen gelijk na de eerste doelpoging zelf ook een bal op de lat. Daarna was Tuldania beter, al kon het niet echt veel uitgespeelde kansen creeeren. Bovendien onstond er steeds meer irritatie over de scheidsrechter, die warrig floot. Toch kwam Dussen na de eerste 20 minuten beter in de wedstrijd en kwam op het 1-0 door een vrije trap van Bob Leemans, waarbij de muur op het verkeerde been werd gezet. Dit bleek tevens de ruststand:

Ruststand 1 – 0

Na rust werd het spel er niet beter op, zeker vanwege te hoge temperaturen. Dussen bleef wel heel eenvoudig overeind tegen een tegenstander die er niet meer aan te pas kwam. Rond de 60e minuut maakte Andre Segeren de 2-0 met een harde streep. Jeremy Moonen kreeg hierna een grote mogelijkheid om de 3-0 te maken, maar de keeper hield de bal er goed uit. Daarna was het beste spel er wel van beide ploegen af en was het lang vrij rustig tot de scheidsrechter affloot. Al met al een eenvoudige overwinning en een belangrijke.

Eindstand: 2 – 0

1 – 0 Bob Leemans

2 – 0 Andre Segeren