Sign In

Remember Me

Dussense Boys 2 – Be Ready 3

De reserves van Dussense Boys blijven het goed doen. Zondag stond de derby tegen Be Ready op het programma. Weliswaar het derde elftal van de Hankenaren maar met oudgedienden zoals: John Matheussen, Wesley Scheeren, Van Hees e.a. een goed voetballend team. Dussen stelde daar vooral veel passie en strijd tegenover, zonder dat dit overigens ontaarde. Scheidsrechter John Verhoeven wist de wedstrijd van begin tot het eind goed in de grip te houden.

Be Ready startte voortvarend en testte doelman Corné van der Giessen, maar die bleek op zijn post. Bij de allereerste overtuigende aanval van Dussen – en toen was er best al wel enige tijd verstreken – kon de sluitpost van Be Ready de ingeschoten bal onvoldoende wegwerken en Jordi van den Oudenrijn was er als een duveltje uit een doosje bij om deze in te koppen. Deze stand bleef tot de rust op de borden.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Elftalleider Bas van Groeningen probeerde met enkele omzettingen zijn team wat extra stootkracht te geven, maar het was toch vooral Be Ready dat de bal had. John Matheussen probeerde nog op een beetje lachwekkende wijze een strafschop te versieren, maar daar trapte de scheidsrechter niet in. Toch wist Matheussen voor de Hankenaren kort voor tijd met een strak afstandsschot de doelman van Dussen te verrassen. Einduitslag 1-1 en daarmee konden beiden partijen zich na afloop wel  verenigen.