Sign In

Remember Me

2014-2015 Beker : Dussense Boys Dames 1 – DESK Dames 1

1-0 Chanel

2-0 Chanel

3-1 Eva

4-1 Eva

5-1 Vanya

6-1 Vanya

De eerste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 werd eenvoudig gewonnen. De meiden hadden met Marloes, Jordan en Melanie alweer drie nieuwe speelsters gekregen. Dussen ging zeer scherp van start, met een aantal kansen tot gevolg. De ballen gingen echter niet in het doel, want het vizier stond niet op scherp. Toch werd het vrij snel 1-0 door Chanel, die al meerdere keren helemaal vrij werd gelaten en deze bal viel wel in het doel. Dussen ging door en kreeg snel loon naar werken. Chanel omspeelde de keepster en het werd simpel 2-0. Vlak hierna kreeg Dussen een penalty tegen wegens vasthouden in het doelgebied. De penalty werd onberispelijk binnengeschoten.

Dussen raakte hierdoor niet van slag en ging door met kansen creëren, maar het duurde tot vlak voor rust dat Dussen de 3-1 maakte. Deze goal was een prachtige, van Eva die haar tegenstander uitspeelde en de bal vol in de kruising schoot. Ruststand 3-1.

Na rust was DESK uitgestreden waardoor Dussen vrij eenvoudig de score liet oplopen. In de regen werd de 4-1 door Eva gemaakt en de 5-1 was van Vanya. Zij maakte ook de eindstand op 6-1.

Beste speelster:

Eva

Leave a Reply