Sign In

Remember Me

Dussense Boys 2- Right Oh 3

De reserven winnen met de grootste moeite van Right Oh

Het tweede elftal van de Dussense Boys heeft de eerste competitiewedstrijd met Right Oh met 3-2 gewonnen. Jordi van den Oudenrijn  maakte een hattrick.

Dussen begon scherp tegen een onzeker ogend Right Oh. Na ongeveer 20 minuten stond het al 2-0. De 1-0 was een lange bal naar Tom Janssen die vervolgens overspeelde naar van den Oudenrijn, die simpel kon binnentikken. De 2-0 was een mooie individuele actie van van den Oudenrijn.

Right Oh stelde tot daar weinig tegenover, maar kwam vanuit het niets op 2-1: De aanvaller kreeg een bal uit de lucht en haalde vol uit, waardoor de prachtige 2-1 viel.Dussen was daarna volledig de kluts kwijt, werd zenuwachtig en ging fouten maken, maar haalde wel schadevrij de rust.

Na rust kwamen twee B-junioren het veld in: Lars Stevens en veel later Maikel de Been. De eerste twintig minuten van de tweede helft waren zeer rommelig en matig,
en Dussen kwam niet echt aan goed voetbal toe. Toch creeerde het kans op kans, o.a van Tom Janssen en van den Oudenrijn, die er wel in mochten. Dussen verprutste zelfs een niet te missen kans, maar de bal ging net naast. Dat leek ons fataal te worden, want Right Oh kwam eigenlijk wel verwacht op 2-2. Direct daarna kreeg Right Oh zelfs de kans om voor de eerste keer op voorsprong te komen, maar Corne van Giessen maakte een prachtige redding ervan. Daarna bestormde Dussen het doel, kreeg ook minstens zes kansen om weer op voorsprong te komen, Van den oudenrijn probeerde zelfs de keeper te omspelen, maar op het laatste moment ging het nog fout.

Toch viel de bevrijdende 3-2. In een zeer rommelige situatie scoorde van den Oudenrijn zijn derde. Na deze goal kreeg Dussen een reeks fikse mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

1 Comment

  1. Kijk, de eerste overwinning in de 4e Klasse is binnen. Goed gedaan mannen.
    Sam , bedankt voor je mooie verslag. Jij was maar mooi getuige van die mooie hattrick van Jordy.
    Op naar de volgende wedstrijd. Succes.

Leave a Reply