Sign In

Remember Me

Madese Boys Vrouwen 2 – Dussense Boys Vrouwen 1

Deze wedstrijd is een echte kraker tussen de nummers 1 en 3 van de ranglijst. Zij stonden bovenaan, terwijl wij derde staan.

Al na 10 minuten had Dussen de gedachte dat er hier iets te halen viel. Madese Boys maakte een geen al te sterke indruk en Dussen
kwam dan ook terecht op voorsprong door Chanel: 0-1. Dussen ging door en door goed gegeven ballen werd de score verder opgevoerd.
Denise gaf voor op Chanel, die 0-2 maakte. Made stelde daar weinig goeds tegenover. De 0-3 werd ook door Chanel gemaakt.

Daarna zakte Dussen weg, en kon Made gevaarlijk worden. De 1-3 viel 10 minuten voor rust, een matig schot viel in het doel. Vlak voor rust werd het zelfs
2-3 door een hoge bal. De vrees bestond dat Dussen de ruime marge weer uit handen zou geven. Dat was echter niet het geval.

Een sterke tweede helft zorgde daarvoor. Dussen begon aanvallend, en gaf Made geen lucht. De bevrijdende 2-4 werd weer door Chanel gemaakt.
Toch werd de marge weer op 1 gebracht:3-4. Daarna kon Made geen vuist meer maken en maakte Dussen de 3-5 door Chanel en de 3-6 door Fleur.
Een prachtige overwinning op een tegenvallende koploper.

0-1 Chanel

0-2 Chanel

0-3 Chanel

2-4 Chanel

3-5 Chanel

3-6 Fleur

Beste speelster:

Fleur

 

Leave a Reply