Sign In

Remember Me

Dussense Boys D1 kampioen !

In een zinderende wedstrijd wist de D1 vandaag welverdiend het kampioenschap binnen te slepen.

Er werd weliswaar met 5-2 van GJS gewonnen, maar het was een erg spannende wedstrijd (vooral voor de ouders).
De jongens begonnen de wedstrijd gespannen en binnen 5 minuten stonden ze 0-1 achter. Kans na kans werd gemist, zelfs een penalty ging er niet in.
Maar na 20 minuten werd de ban gebroken en werd er gescoord 1 – 1. In de rust is de spanning van de schouders gevallen, aangezien snel enkele doelpunten volgden.
Even werd het weer spannend. Een penalty tegen, 4-2, en de kopjes gingen even omlaag. Maar topscorer Sem Heijmans scoorde zijn 5e doelpunt in de wedstrijd en het was gedaan met GJS. Het langgewenste maar oh zo verdiende kampioenschap is een feit. Dussense Boys D1 kampioen voorjaar 2015.