Sign In

Remember Me

Penaltybokaal 2015

Op 10 mei 2015 was de jaarlijks terugkerende finale van de penaltybokaal. De penaltybokaal wordt elk jaar gehouden als het eerste elftal zijn laatste thuis wedstrijd speelt. Ditmaal was dat thuis tegen Irene’58. Aan de penaltybokaal mogen de beste twee schutters van elk jeugdelftal meedoen. Samen mogen ze dan tegen elkaar strijden wie het beste penalty’s kan nemen bij de jeugd.
Net zoals eigenlijk elk jaar tijdens de penaltybokaal was het een mooie zonnige dag en stonden er veel ouders, opa, en oma’s en bekende langs de kant om de jeugdspelers aan te moedigen.
Dit jaar was Corné van Giessen de doelverdediger, die bij een positieve score, minimaal 80 keer naar de grond zou moeten vandaag, want er waren 16 deelnemers die allemaal 5 penalty’s mochten nemen. De presentatie van het penaltybokaal werd, zoals elk jaar, gedaan door Simon Meijers, die dit altijd op een leuke manier doet.

De deelnemers van het penaltybokaal van dit waren:

Minies: Kyano Smit (3 doelpunten) en Roel Akkermans (3 doelpunten)
F1: Sam Boere (4 doelpunten) en Luuk de Rooij (3 doelpunten)
F2: Pepijn Reulen (4 doelpunten) en Tom Stembord (2 doelpunten)
F3: Ryan van de Heijden (3 doelpunten) en Sjors van Genderen (2 doelpunten)
E1: Sem van Tilborg (5 doelpunten) en Mike Hofmans (4 doelpunten)
D1: Sem Heymans (3 doelpunten) en Vita Maas (3 doelpunten)
C1: Jordy den Dekker (2 doelpunten) en Joris de Kok (2 doelpunten)
B1: Lars stevens (5 doelpunten) en Maikel de Been (4 doelpunten)

Ook dit jaar was het weer een spannende strijd. Na de 4e serie penalty’s had Sem van Tilborg er 4 gemaakt samen met Maikel de Been en Lars Stevens. Het kwam aan op de laatste serie penalty’s. Sem van Tilburg scoorde zijn 5e penalty. Daarop volgde Maikel die helaas zijn 5e penalty miste. Lars Stevens scoorde ook zijn 5e penalty en daardoor moest er een Shoot Out gespeeld worden tussen Sem van Tilborg en Lars Stevens. Er wordt hierbij om de beurt een penalty genomen. Als er een speler scoort en de ander mist dan is het voorbij en is de winnaar bekend. Het duurde echter niet lang voordat de winnaar bekend was want, Sem miste zijn eerste penalty in de Shoot Out en Lars strafte dit gelijk af door zijn penalty te benutten. Lars Stevens is dus de winnaar van het penaltybokaal 2015, maar eigenlijk waren alle speler winnaars, want het is natuurlijk al een hele prestatie om penalty’s te mogen nemen voor je team op deze dag!
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply