Sign In

Remember Me

2016-2017 Dussense Boys 1 – Molenschot 1

DUSSENSE BOYS BOEKT DEGELIJKE ZEGE OP MOLENSCHOT
Dussense Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Molenschot vrij eenvoudig gewonnen. In een matig duel werd het 4 – 0.

De eerste helft was er een om snel te vergeten:  Molenschot kreeg de eerste echt serieuze kans, maar deze werd tot vele verbazing slecht ingeschoten waardoor Van Biesen kon pareren. Dussen had moeite om het spel te maken, ook al was het de betere ploeg. Pas in de laatste vijf minuten van de eerste helft kon de thuisploeg echt doordrukken. Daarvoor was het duel zeer vlak en tam. Een fraaie aanval werdt keurig afgewerkt door de jongeling Lars Branderhorst, daardoor werd het een bevrijdende voorsprong. Het werd gelijk daarna 2-0 door Andre Segeren die hard schoot, bal werd vele keren aangeraakt en de keeper greep mis: 2-0.
Ruststand: 2-0

Na rust werd het een beetje leuker, maar niet veel meer dan de eerste helft. Dussen kon het spel wel makkelijker maken met de voorsprong. De voorsprong werd uiteindelijk uitgebouwd naar 3-0 door Moonen via een scherpe counter. Daarna werd Bart van Dongen ondersteboven gekegeld, waarvan echt wel een kaart getrokken mocht worden. Molenschot kreeg nog wel een bal op de lat, maar maakte vandaag geen enkel moment aanspraak op een punt. Door Gideon van Dijk werd het uiteindelijk nog 4 – 0 in een slechte wedstrijd.

Eindstand: 4 – 0

1 – 0 Lars Branderhorst
2 – 0 Andre Segeren
3 – 0 Jeremy Moonen
4 – 0 Gideon van Dijk