Sign In

Remember Me

2016-2017 Waspik Dames 1 – Dussense Boys Dames 1

Waspik vrouwen 1 – Dussense Boys Vrouwen 1

Dussen moest uit aantreden tegen een team waar we de afgelopen jaren uit altijd verloren, en vaak met veel ruzie tussen beide ploegen. Dussen was zwaar gehavend alweer, en moest dus in Waspik voetballen.  Na een weifelend begin werd Waspik sterker en moest Dussen oppassen. De thuisploeg schoot in de beginfase al twee keer op de lat, voordat in de 23e minuut de verdiende voorsprong voor de Waspiksen werd benut. Een goede voorzet werd door de spits van de thuisploeg erin geprikt.
In de 26e minuut zou Dussen een penalty moeten krijgen, maar de scheisrechter zag er niets in. Waspik kwam steeds meer vrij voor Lisanne, maar zij redde Dussen toch wel veel. Toch werd het in de 40e minuut 2-0 en deze was onhoudbaar. Nog voor rust schoot Tessa wel heel fraai in het doel van flinke afstand, waardoor het nog spannend werd: 2-1.

Ruststand: 2-1.

Na rust stelde Waspik orde op zaken en na zwak verdedigen stond het al weer 3-1. Hierbij was de wedstrijd gespeeld. Een goal uit een onmogelijke hoek werd nog gemaakt en voor het slotakkoord werd nog 10 seconden voor tijd de 5-1 eindstand bereikt, waardoor Dussen weer niet in Waspik kon winnen.

Eindstand: 5-1