Sign In

Remember Me

Dussense Boys 1 – OVV’67 1

DUSSEN ZEGEVIERT TEGEN OVV’67

Dussen heeft een belangrijke overwinning geboekt tegen OVV’67 om aan te sluiten met de top van de vijfde klasse. Harry Sassen legde de basis met twee doelpunten.

De eerste helft was bijzonder matig van Dussense kant, Vanaf de aftrap zaten de gasten er vol op, wat voor constant balverlies leidde. OVV’67 kreeg in de beginfase twee enorme kansen op de openingstreffer, maar Wesley van Biesen hield deze er knap uit. Daarna werd het iets rustiger qua kansen, maar OVV’67 bleef de betere ploeg. Dussen had het moeilijk en kwam maar niet in de wedstrijd.Net toen het leek of de eerste helft doelpuntloos zou eindigen, kwam toch de 1-0: Harry Sassen maakte deze goal.

Ruststand: 1 – 0

Na rust kwam Dussen snel uit de startblokken. Andre Segeren kreeg nog een enorme kans met een lob, maar deze belandde net naast. Harry Sassen zette de tegenstander bijna voor schut door het halve veld over te sprinten, maar de keeper kon de bal nog net wegwerken, anders was het een werelddoelpunt geworden.
Vlak daarna werd het alsnog 2-0 nu door Segeren. De tegenstander leek verslagen, maar het werd nog spannend: uit een indirecte vrije trap werd het nog 2-1. Sassen had echter het laatste woord, met een goede goal drukte hij de Oosteindse hoop de kop in. Hiermee was het duel beslist, en klimt Dussen na een moeizaam begin van de competitie toch weer op de ranglijst.

Eindstand: 3 – 1

1 – 0 Harry Sassen
2 – 0 Andre Segeren
2 – 1
3 – 1 Harry Sassen

Leave a Reply