Sign In

Remember Me

2016-2017 Dussense Boys 1 – Willem 2 1

Dussense Boys klaart klus na rust
Dussense Boys heeft eindelijk na een moeizame periode weer eens een zege geboekt in de competitie. Thuis werd in een waterballet met 4-1 gewonnen van Willem 2.

In een stromende regen begon de wedstrijd. Al vanaf het begin was duidelijk dat Willem 2 hier niet gekomen was om de schoonheidsprijs te winnen. Er waren stevige duels en Dussen kwam maar moeizaam op gang. Na 20 minuten viel er pas wat te beleven. Daarvoor lukte er weinig bij beide ploegen. Na een halfuur vloog de vlam in de pan en sloeg een speler van de bezoekers 1 van de Dussense spelers tegen het hoofd. In eerste instantie trok de scheidsrechter geel, maar na hevig protesteren kon deze inrukken. De bezoekers kwamen met tien man te staan. Toch kwamen deze uit het niets op voorsprong: Uit een van de zeldzame aanvallen van de bezoekers wist de rappe aanvaller aan de rechterkant te sprinten en klopte keeper van Biesen: 0 – 1. Daarvoor kreeg Dussen al een paar aantal kansen om zelf een goal te maken, en kwam het oude euvel weer opzetten. Deze stand bleek op de ruststand te zijn.

Ruststand 0 – 1.

Na rust begon Dussen slap, maar kwam het wel steeds beter in de wedstrijd. Na flinke kansen( ballen op de paal en lat) leek het weer zo’n wedstrijd te worden.Na ongeveer vijvenvijftig minuten konnen de kletsnatte aanhang van de thuisclub toch juichen. Harry Sassen maakte de 1-1. Daarna begon Dussen door te drukken en ging het hard: Willem 2 kwam niet meer onder de druk vandaan. Met de bevrijdende 2-1 van Lars Branderhorst deelde de thuisploeg een fikse dreun uit aan de uitploeg, die geknakt werdt en het daarna wel opgaf. Met de 3-1 van Mart van Mook werd alle spanning uit de wedstrijd gezogen en Leemans schoot een vrije trap binnen die de keeper uit de hoek eigenlijk wel moest hebben.

Uiteindelijk toch een ruime overwinning voor Dussen.

0  –  1

1  –  1  Harry Sassen

2  –  1  Lars Branderhorst

3  –  1  Mart van Mook

4  –  1  Bob Leemans

Leave a Reply