Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – Boeimeer 1

DUSSENSE BOYS 1 WINT BOEIENDE EERSTE WEDSTRIJD VAN BOEIMEER

Dussense Boys heeft alweer de eerste drie punten van het seizoen te pakken. In een vermakelijk duel werd het uit de derde klasse gedegradeerde Boeimeer met 4-3 verslagen.

Dussen begon zeer sterk aan de wedstrijd, met een rush van Andre Segeren die vrij voor de keeper kon inschieten, echter schoot hij recht op de keeper af. Uit de rebound werd nog naastgeschoten door Lars Branderhorst. Daarna kwam Boeimeer beter in de wedstrijd, toch werd het 1-0 door Lars Branderhorst, door een schot van Andre Segeren liet de keeper de bal los waardoor Branderhorst deze in het doel kon werken. Daarna liet Boeimeer zich zien: Uit een goede aanval werd bijna de 1-1 gescoord, echter kon Bob Leemans de bal van de lijn halen. Uit een corner viel echter alsnog de 1-1. Daarna werd Dussen weer gevaarlijker: Het spel golfde op en neer in de eerste helft. Uit een gevaarlijk afstandsschot van Harry Sassen had de keeper van de Bredase gasten de grootst mogelijke moeite mee. Dussen speelde vol passie en verzorgd voetbal: Uit alweer een aanval kon Andre Segeren doorsprinten naar de keeper, echter haalde de Boeimeerse verdediger hem onderuit. De scheidsrechter zag er niets in. Toch viel kort voor rust de 2-1: Lars Branderhorst kon uit een snelle vrije trap scoren. Dussen kreeg daarna een enorme kans op de 3-1, maar deze ging net naast het doel.

Ruststand: 2 – 1

Na rust begon Dussen tegendraads aan de eerste helft: De eerste de beste aanval van Boeimeer in de tweede helft was gelijk raak: Slecht verdedigen kostte Dussen een doelpunt. Dussen gaf echter niet op en bleef strijden voor de winst, al kreeg Boeimeer uit een vrije trap net over het doel heen. Dussen bleef gaan en gaan en kreeg loon naar werken: Uit een vrije trap kon Jesse Vos de bal liggend binnenkoppen. Weer bleek Boeimeer over veel veerkracht te beschikken, want de Bredanaars kwamen voor de derde keer deze wedstrijd op gelijke hoogte. Daarna leek het duel te kantelen in het voordeel van de bezoekers, ware het niet dat Lars Branderhorst uit een scherpe counter alsnog de verlossende 4-3 maakte. Daarna bleef het spannend, maar gescoord werd er niet meer.

1  – 0 Lars Branderhorst
1  –  1
2  –  1 Lars Branderhorst
2  –  2
3  –  2 Jesse Vos
3  –  3
4  –  3 Lars Branderhorst

Leave a Reply