Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – Right Oh 1

DUSSENSE BOYS WINT FRAAIE VOETBALWEDSTRIJD TEGEN RIGHT OH

Dussense Boys heeft ook de tweede thuiswedstrijd in de competitie gewonnen. Right Oh werd in een merkwaardige wedstrijd verslagen. De wedstrijd begon pas om 15:30 uur, vanwege een omleiding, waardoor de scheidsrechter drie kwartier later was.

De eerste minuten waren fel van beide kanten. Veel duels en strijd om de bal te veroveren. Na een mooie indivuele actie van Andre Segeren, waarbij deze drie a vier verdedigers van de gasten het bos in sturen, kon deze de bal inschieten: 1 – 0. Dussen kon niet lang genieten van die voorsprong: Een hoge bal werd verkeerd ingeschat door Wesley van Biesen, die miste de bal en de spits kon de bal erinkoppen: 1 – 1. Daarna ging nog meer mis voor Dussen, aangezien Werner Segeren de spits in het strafschopgebied onderuitschopte: Strafschop en geel voor Segeren. De spits van Right’OH miste de buitenkansje echter door tegen de paal te schieten. Na veel consternatie werd daarna een vrije trap voor Dussen gegeven. Vlak daarna ging het echter alsnog mis voor Dussen: Uit een corner kon de spits vrij inschieten: 1 – 2. Deze wedstrijd bleef heen en weer gaan en zwenkte alle kanten op. Dat bleek ook nadat ook Dussen een penalty mocht nemen: Deze werd net benut door Bob Leemans:     2- 2. Daarna was de koek nog niet op, want uit een vrije trap maakte Segeren nog voor rust de 3-2. De keeper werd verrast in de korte hoek. Een sensationele tussenstand na 45 minuten.

Ruststand: 3 – 2.

Na rust begon Right OH fel en joeg op de gelijkmaker. Echter viel die niet. Dussen vergrootte de marge door een prachtig schot van Harry Sassen, de bal krulde het doel in. Daarna leek de buit binnen, echter kreeg Bob Leemans direct rood vanwege vermeend natrappen. Het lukte echter de Geertruidenbergenaren niet om aan de achterstand wat te doen. Dussen vergrootte zelfs de marge nog tot 5-2 door Lars Branderhorst. Daarna leek het duel beslist, echter wilde Right Oh het nog niet opgeven. De 5-3 werd nog gemaakt en Right Oh kreeg nog een aantal kansen om het echt spannend te maken, maar het bleef bij 5-3.

Eindstand: 5 – 3

Scoreverloop:

1 –   0 Andre Segeren
1  –  1
1  –  2
2  –  2 Bob Leemans
3  –  2 Andre Segeren
4  –  2 Harry Sassen
5  –  2 Lars Branderhorst
5  –  3

Leave a Reply