Sign In

Remember Me

2017-2018 Be Ready 1 – Dussense Boys 1

Dussense boys is Be Ready de baas in Hank

Dussense Boys heeft een bizarre zege geboekt bij Be Ready. De zege was verdiend te noemen, Dussense Boys was sterker gezien de hele wedstrijd.

In de wintserse omstandigheden kwamen er toch veel bezoekers af op deze altijd beladen derby. De eerste twintig minuten waren niet echt hartverwarmend, beide ploegen streden volop, maar kansen waren in het eerste gedeelte schaars. Het eerste doelpunt was typerend voor het spel van beide ploegen op dat moment: geschutter in de Dussense verdediging van Werner Segeren probeert de bal weg te werken, echter komt deze tegen een Hankse speler aan ,waardoor de bal in het doel rolt. Deze tik schudde Dussen echter wakker: het begon vurig op zoek naar aanvallen en kreeg die ook via een vlotte combinatie tussen Branderhorst en Segeren, die keurig afrondde. Dussen bleef de gevaarlijkere ploeg, maar zwijnde ontzettend na een penalty die recht op Wesley van Biesen werd geschoten, waardoor het dus 1 – 1 bleef. Be Ready werd daarna sterker, maar het leek de ruststand te worden, echter in de blessuretijd van de eerste helft deelde Dussen een enorme dreun uit aan Be Ready: Uit een schot schopte de keeper recht in de voeten van Branderhorst, die deze  eenvoudig kon binnenschieten: 1- 2.

Ruststand: 1 – 2.

Deze goal bleek Dussen vleugels te geven en Be Ready leek nog lamgeslagen na rust, want direct na de rust was het alweer raak: 1- 3 wederom door Branderhorst. Be Ready speelde een matige wedstrijd en Dussen strafte dat genadeloos af.  De score werd nog pijnlijker voor Be Ready, omdat Sassen 1 –  4 maakte en dit leek een gespeelde wedstrijd. Maar dat is bij Dussen moeilijk te zeggen: De ploeg moet vaak scoren om een wedstrijd te kunne winnen. Ook deze wedstrijd bleek dit weer het geval: Vrijwel na de 1-4 scoorde Be Ready de 2-4 uit een fraaie voorzet. Dit was misschien nog niet zo benauwd, echter maakte Be Ready daarna de aansluitingstreffer uit een vrijwel identieke situatie: 3 – 4. Be Ready bleek echter niet bij machte om er nog een gelijkmaker uit te persen en dat zou niet echt verdiend geweest zijn, aangezien Dussen grotendeels de baas was in Hank. In de slotfase kreeg een speler van Hank nog een rode kaart (2x geel). Het maakte een geslaagde middag voor de bezoekers.

Eindstand: 3  –  4.