Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – DIA 1

Dussense Boys pakt dikverdiend punt tegen DIA

Dussense Boys heeft een knap punt gepakt tegen DIA. Het begin was dramatisch, maar daarna herpakte Dussen zich en was het feller en sterker dan DIA. DIA had veel geluk nodig om in deze wedstrijd tot scoren te komen.

Het was al gezegd: Dussen begon dramatisch aan het duel: Al na 30 seconden lag de bal in het doel na een rare omhaal daalde de bal het doel in. Dussen raakte hierdoor niet van slag en ging gelijk op zoek naar de gelijkmaker. Na een paar minuten kreeg Harry Sassen een dot van een mogelijkheid, deze bal werd echter hoog overgeschoten. DIA liet aanvallend tot dan toe heel weinig zien, het speelde vooral op de counter. Na knullig balverlies van de bezoekers kon Andre Segeren overnemen en liep zo door de verdediging van DIA heen, en rondde op een mooie wijze af. Uit een vrije trap was Dussen daarna gevaarlijk, de keeper liet de bal los , maar kon hem op tijd pakken. Al met al was het een zeer vermakelijke eerste helft, waarin Dussen niet onderdeed voor de gasten.

Ruststand: 1 – 1.

In de tweede helft kreeg Dussen een grote mogelijkheid: Een bal werd via de zijkant verlengd tot bij Lars Branderhorst, een verdediger van DIA belette hem echter om vol uit te halen. Uit een van de spaarzame mogelijkheden van Bredase kant viel echter de onverdiende 1 – 2. Uit een hele rare hoge bal, die alle kanten op zwabberde, viel de bal het doel in. Daarna kreeg DIA nog een mogelijkheid, maar Merlijn kopte de bal het doel uit. Daarna bleef Dussen met veel passie en strijd DIA het moeilijk maken, en daaruit viel de verdiende 2 – 2: Uit een zeer moeilijke situatie tussen twee a drie verdedigers, wist Lars Branderhorst een krullend schot te produceren, waardoor de keeper verrast werd: 2 – 2. Dussen kreeg daarna nog een bal op de lat, maar ook DIA kreeg nog een grote mogelijkheid om nog te winnen. Het bleef echter 2- 2 in een leuke wedstrijd. Dussen heeft een goede wedstrijd gespeeld.

Eindstand: 2 –  2

Scoreverloop:
0  –  1
1  –  1 Andre Segeren
1  –  2
2  –  2 Lars Branderhorst

Leave a Reply