Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – OMC 1

Pover Dussense Boys wint van hekkensluiter
Dussense Boys heeft de drie punten thuis gehouden tegen hekkensluiter OMC. Het was geen al te beste wedstrijd van de thuisploeg, maar het belangrijkste op dit moment is dat de punten binnengeharkt worden.

Dussense Boys begon wel aardig met de 1ste de beste aanval werd gelijk 1-0 door Lars Branderhorst. Daarna kreeg OMC een enorme kans op de gelijkmaker, de spits werd vrijgelaten, maar schoot hoog over. Gek genoeg werd Dussen steeds slordiger na de openingstreffer, OMC kreeg hierdoor mogelijkheden om te voetballen.  Dussen speelde niet goed, maar was wel efficient. Dussen scoorde op het juiste moment de 2-0 door Sassen. Vlak daarna kreeg Lars Branderhorst een enorme kans op 3-0, maar deze belandde binnenkant paal uit het doel. Dit bleek een dure misser, want OMC werd sterker en kreeg dan ook een verdiende goal: Een actie door de verdediging werd benut. Dussen was de kluts kwijt en nog voor rust werd het gelijk: 2 – 2. Deze gelijke stand was terecht, op basis van het spelbeeld van OMC en de zwakke wedstrijd die Dussen op de mat legde. 2 – 2 was ook de ruststand.

Ruststand: 2 – 2.

In een matige tweede helft was OMC de bovenliggende partij, zonder echt grote kansen af te dwingen. Dussen speelde heel matig, maar een bevlieging van Jeremy Moonen zorgde voor enorme opluchting aan de kant van de thuisploeg: Uit een counter werd de verlossende 3-2 gemaakt. In een spannende slotfase drong OMC nog aan, en had Dussen heel erg geluk dat een overtreding in het strafschopgebied niet als zodanig werd beoordeeld, want het was een duw in de zestien. Dussen bleef met kunst en vliegwerk overeind.

Eindstand:
3  –  2

Scoreverloop:
1  – 0    Lars Branderhorst
2  – 0   Harry Sassen
2  – 1
2  – 2
3  –  2 Jeremy Moonen

Leave a Reply