Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – SC Emma 1

Dussense Boys heeft goede zaken gedaan door in een saaie en rommelige wedstrijd met 3-1 te winnen van SC Emma. Hierdoor staat het nu zesde op de ranglijst.

In een flauwe eerste helft gebeurde er heel weinig voor beide doelen. SC Emma was qua voetbal iets de betere ploeg, maar bakte er zelf niet heel veel van. Het ontbrak aan strijd,beleving en passie aan beide kanten. De logische ruststand was dan ook 0 – 0.

Ruststand: 0 – 0.

Na rust bleef het spel van beide ploegen traag en inspiratieloos. Wel kreeg Dussen een goede mogelijkheid doordat Lars Stevens een hoge bal vol op de lat schoot. SC Emma werd hierna sterker en kreeg een mogelijkheid die eigenlijk op doel moest zijn, maar werd overgeschoten. SC Emma bleef spaarzaam drukken, maar vanuit het niets viel de 1-0 door een geweldige counter van Lars Branderhorst: een rush, daarna kappen, draaien en langs de linkerpaal het doel inschieten: 1 – 0. Niet heel veel later werd het 1 – 1: Een invaller van de bezoekers stond koud 1 minuut in het veld en scoorde gelijk. Hierna werd de matige wedstrijd ietwat spannender. Echter uit een poging de counter eruit te halen, sloeg een verdediger van de bezoekers de bal weg. Deze had al geel en werd dus van het veld gestuurd. Hierna knakte de bezoekers en benutte Dussen de numerieke meerderheid door de 2-1 te maken, weer door Branderhorst. Het bleef echter zeer spannend, doordat SC Emma binnen 20 seconden de paal en de lat raakte. Dussen maakte in de laatste minuut aan alle onzekerheid een einde doordat de keeper uit een voorzet de bal loslaatte en Andre Segeren kon binnenschieten: 3 – 1.

Eindstand: 3 –  1