Sign In

Remember Me

2017-2018 Dussense Boys 1 – VCW 1

Ondermaats Dussense Boys boekt toch zege tegen hekkensluiter VCW.

Dussense Boys heeft geen fout gemaakt tegen  hekkensluiter VCW. In een bij vlagen zeer matige en vervelende wedstrijd werd een nipte zege geboekt: 3 – 2.

Dussen begon de wedstrijd nog wel goed op een waterige paasmaandag. Door stom toeval kreeg Andre Segeren de bal mee en schoot deze hard in de linkerkant van het doel in: 1 – 0. Dussen ging het echter niet meer voetballen, maar mauwen, waardoor VCW al snel de gelijkmaker kon maken, drie man konden vrij voor het doel inschieten. Daarna kreeg Dussen wel een aantal mogelijkheden met een vrije trap die goed werd gepakt door de Wagenbergse keeper en een afstandsschot van Segeren die ook goed werd gepakt, anderszijds was het bij tijd en wijle zeer vervelend om naar te kijken tussen deze twee ploegen, omdat beide ploegen bij iedere overtreding boos werd. Ook had Dussen weinig inspiratie en zat VCW er feller op.

Ruststand: 1 – 1.

Na rust werd het spel er niet beter op: VCW kreeg een enorme mogelijkheid om op voorsprong te komen: De bal ketste onderkant lat het doel uit. Dit bleek een voorbode te zijn van een chaotische slotfase: VCW speelde zichzelf naar de verdiende 1 – 2. Dussen was totaal zichzelf niet en verzandde in lange ballen die niet aankwamen. Toch viel de gelijkmaker, en deze kwam uit de lucht vallen: Een verre streep van Andre Segeren, waarbij de keeper van VCW niet vrijuit ging. Een paar minuten voor tijd viel de beslissing: Gideon van Dijk kreeg de bal en het schot krulde in de linkerhoek van het doel in. VCW was verslagen in een vervelende wedstrijd, maar de drie punten waren binnen.

Eindstand: 3 – 2
1 – 0 Andre Segeren
1  –  1
1  –  2
2  –  2 Andre Segeren
3  –  2 Gideon van Dijk

Leave a Reply