Sign In

Remember Me

2018-2019 Dussense Boys 1 – Berkdijk 1

Dussense Boys verliest in onthutsend zwakke wedstrijd van Berkdijk

Dussense Boys heeft in de competitie nog geen thuiswedstrijd kunnen winnen. Ook tegen Berkdijk werd verloren, in een wedstrijd waar van goed voetbal absoluut geen sprake was en beide ploegen zeer zwak voor de dag kwamen. Berkdijk bleek de minst slechte: 1 – 2.

Dussen begon al inspiratieloos, waar een hoge bal nog net over het doel getikt werd door Wesley van Biezen. Het werd hierna niet leuker:veel  overtredingen en weinig goede aanvallen. Uit 1 van de spaarzame momenten kon uit een hoe voorzet de spits van Berkdijk zomaar inkoppen , zonder enige dekking in de buurt. Het was een verbijsterend doelpunt, en exemplarisch voor het duel. Wel kwam Dussen dichtbij de gelijkmaker: Een knal van Bart te Rade kwam tegen de lat terecht. Daarna kreeg te Rade weer een kans, maar de bal draaide net weg van het doel. Berkdijk kreeg een identieke kans.

Ruststand: 0 –  1

Na rust werd Dussen niet beter, Berkdijk kon vrij uithalen, maar deze werd gered door Wesley van Biezen. Daarna viel alsnog de 0 – 2. Gestuntel in de verdediging kon de spits van de Kaatsheuvelsen afstraffen. Berkdijk kreeg hierna nog een kans op 0 – 3 omdat van Biesen vooruit liep terwijl bal al richting doel verdween.Deze belandde er echter niet in. Dussen stelde daar bijzonder weinig tegenover: Aanvallend was het machteloos. Het kreeg nog wel een  kans via Andre Segeren de bal ketste echter binnenkant paal het doel uit. Vlak daarna maakte Dussen nog wel de 1 – 2, maar deze viel veel te laat, waardoor Dussen wederom een thuisnederlaag leed.

Eindstand: 1 –  2.

Scoreverloop:

0 – 1
0  – 2
1  – 2 Andre Segeren

Leave a Reply