Sign In

Remember Me

Dussense Boys 1 – Boeimeer 1

Flitsende start voorbode voor monsterzege tegen Boeimeer

Dussense Boys heeft eindelijk de eerste thuiszege in de competitie geboekt. Een uiterst matig Boeimeer werd met liefst 8 – 1 teruggewezen.

Het begin van Dussense Boys was flitsend te noemen: Binnen 10 minuten lag de bal al drie keer in het net van de gasten. 1 – 0 was al snel van Harry Sassen, 2 – 0 een schot van Andre Segeren en ook de 3 – 0 kwam van de voet van Segeren. Boeimeer maake niks klaar. Wel was er een tegenvaller voor de thuisploeg, waar Andre Segeren naar de kant moest met een polsblessure. Dussen raakte in de eerste helft nog de paal en uit een vrije trap werd de 4 – door Leemans gescoord. Boeimeer kreeg wel daarna een mogelijkheid die tevens tegen de paal belandde en uit een vlijmscherpe counter maakte Lars Branderhorst de vijfde treffer.

Ruststand:  5 –  0

Na rust scoorde Dussen nog drie keer. Bij 8 – 0 liepen de emoties nog even hoog op, maar daar bleef het wel bij. Boeimeer redde nog wel de eer met de 8- 1, waarbij niet goed verdedigd werd.

Eindstand: 8 –  1.