Sign In

Remember Me

Dussense Boys 1 – Irene’58 1

DUSSENSE BOYS VERLIEST MATIG DUEL VAN IRENE’58

Dussense Boys heeft in de 1e wedstrijd na de winterstop geen resultaat kunnen boeken: 2 – 3. Ondanks dat er vijf doelpunten vielen, was het geen al te beste wedstrijd van beide kanten. De scheidsrechter had de handen vol aan de wedstrijd, er werden veel gele kaarten uitgedeeld.

In een slappe eerste 25 minuten gebeurde er heel weinig voor beide doelen: Dussen kon niet het voetbal brengen waar de 1ste seizoenshelft de wedstrijden mee werden gewonnen, en Irene’58 liet ook niet heel veel zien. Het was dan ook niet verbazingwekkend dat de wedstrijd opengebroken werd door een penalty. Deze werd feilloos benut. Al moet gezegd worden dat Dussen daarvoor ook een penalty had kunnen krijgen. Vlak voor rust werd uit een spaarzame goede aanval van Irene uit een voorzet wel heel makkelijk afgemaakt door de spits van de bezoekers. Deze stond helemaal vrij.
Dussen sloot daarna wel gelijk aan met de 1-2 van Lars Branderhorst in de korte hoek.

Ruststand:  1  –  2

Na rust werd het duel steeds steviger: Beide ploegen gingen meer tegen elkaar voetballen dan met de bal. De scheidsrechter had geen goed overwicht op de wedstrijd en dat liet zich blijken in het grossieren van gele kaartenl: de ene na de andere speler kreeg een prent. Uit de beste aanval van de hele wedstrijd van Dussense Boys kon Andre Segeren alleen voor de keeper , maar deze schoot tegen de keeper op. Dit bleek een cruciale misser, want uit een vrije trap werd de beslissing gemaakt. De bal belandde hoog in het Dussense doel. Dussen maakte nog wel de 2 – 3, maar kon de gelijkmaker niet meer forceren.

Eindstand:
2  –  3

Scoreverloop:
0  –  1
0  –  2
1  –  2 Lars Branderhorst
1  –  3
2  –  3 Andre Segeren

Leave a Reply