Sign In

Remember Me

2018-2019 Be Ready 1 – Dussense Boys 1

Dussense Boys lijdt pijnlijke nederlaag bij Be Ready

Dussense Boys heeft een ontluisterende nederlaag geleden tegen Be Ready. De uitslag doet anders vermoeden, maar de Dussenaren haalden niet het gewenste niveau wat bij een derby verwacht mag worden. Zeker de tweede helft was Be Ready op alle fronten de baas: 4 – 2.

Het was een zeer regenachtige middag, wat bepaald niet leidde tot gezellig voetbalweer. Het bleef stortregenen met een flinke wind maakte het niet bepaald aangenaam om de wedstrijd te aanschouwen. Anderszijds was het op het veld de eerste helft net zo matig als het weer. Dussen speelde zeer verdedigend, Be Ready had wel de bal, maar deed er in de eerste helft veel te weinig mee. Uit een zeldzame moment dat Dussen over de middellijn heen kwam,kreeg het gelijk een vrije trap mee, die door Andre Segeren werd benut. Dat was eigenlijk het enige moment van Dussen in de 1ste helft.

Ruststand: 0 – 1.

Na rust kwam Be Ready met veel vuur en pit uit de startblokken, zette vol druk op het Dussense doel en kreeg eerst een enorme mogelijkheid, alvorens alsnog de gelijkmaker viel. Be Ready rook bloed en begon te stormen en schoot direct daarna de 2 – 1 binnen. De frustratie liep daarna op bij de uitploeg, wat resulteerde in een schop tegen de keeper die al de bal had door Bart van Dongen, die dan ook volledig terecht de rode kaart kreeg. Dussen maakte daarna nog wel de 2- 2, maar speelde verder een van de minste wedstrijden van het seizoen, en Be Ready scoorde uit een vrije trap de 3- 2.
In de absolute slotfase maakte Be Ready het nog helemaal af met de 4 – 2.

 

Eindstand: 4 –  2.

Scoreverloop:
0  –  1 Andre Segeren
1  –  1
2  –  1
2  –  2
3  –  2
4  –  2

Leave a Reply