Sign In

Remember Me

2018-2019 Dussense Boys 1 – Chaam 1

Dussense Boys zakt door ondergrens tegen Chaam

Een worstelend Dussense Boys heeft nog altijd geen wedstrijd in 2019 gewonnen. In een barslecht duel verloor het met liefst 0 – 3 waarbij deze heel snel vergeten moet worden. Dit was ongetwijfeld 1 van de minste wedstrijden van de thuisclub dit seizoen.

De eerste helft was het aanzien nauwelijks waard, Dussen kon amper de bal in de ploeg houden en Chaam kon daar niets tegenover stellen. Dussen kreeg wel 2 mogelijkheden in het begin, uit een voorzet kon Sassen net niet controleren. Daarna een voorzet die voorlangs zeilde. Daarna zakte Dussen ver weg en kon Chaam pas gaan aanvallen. Uit slap en ongeconcentreerd verdedigen kreeg Chaam een mogelijkheid, maar deze belandde naast. Daarna was het zeer matig wat beide ploegen lieten zien: De ene na de andere bal werd ingeleverd, alsof het snoeiheet was en er zo snel mogelijk van af moest komen. Als er al 1 aanval van Dussen kwam, werd de actie te ver doorgevoerd, waardoor Chaam heel eenvoudig op de been bleef. De logische ruststand was dan ook 0 – 0.

Ruststand: 0 – 0.

Na rust werd het allemaal nog erger voor Dussen: Zeer slap begin zorgde voor dat Chaam op voorsprong kwam. Dussen zat er al niet lekker in, hierdoor hield de thuisploeg zich meer bezig met de tegenstander en de scheidsrechter, waardoor Chaam van Dussen in de tweede helft geen last had. Sterker nog, de bezoekers profiteerden optimaal van het chaotische spel van Dussen en breidde de score nog flink uit naar 0 – 2 en 0 – 3. Dussen kreeg 1 kans in de tweede helft: een schot van Harry Sassen knalde binnenkant paal eruit, dat was de magere oogst van een hele slechte wedstrijd, waarbij de minste slechte heeft gewonnen.

Eindstand: 0 –  3

Scoreverloop:

0  –  1
0  –  2
0  –  3

Leave a Reply