Sign In

Remember Me

2018-2019 – Dussense Boys 1 – DIA 1

Pijnlijke laatste wedstrijd van Dussense Boys

Dussense Boys heeft de laatste wedstrijd van Bart van Dongen,Bart te Rade,Werner Segeren en trainer Antoine Hoevenaren niet kunnen bestempelen met een overwinning. In Dussen was DIA met 2 – 4 te sterk, ondanks een 2 – 0 voorsprong.

In het eerste helft viel niets noemenswaardigs te noteren: Beide ploegen konden de bal amper in de ploeg houden, het leverde veel geploeter en lange ballen op. DIA kreeg wel de eerst kans: een kopbal tegen de lat,de bal werd uiteindelijk overgetikt door van Biesen.
Dussen kwam desondanks op een 1 – 0 voorsprong uit de eerste de beste aanval die het kreeg: Sassen lanceerde zichzelf en rondde met een stift af: 1 – 0. Daarna kreeg Dussen nog een grote mogelijkheid: een hard schot over de grond ging buitenkant paal naast.

Ruststand: 1 –  0.

Na rust kreeg van Heel een goede kans op de 2-0, vrij voor de keeper, maar de keeper hield het doel klein, waardoor de ruimte te klein was om te schieten. Direct daarna viel alsnog de 2- 0: Moonen kruipt tussen verkeerde terugspeelbal tussen verdediger en keeper en scoorde de 2 – 0. Dussen kreeg hierna nog een aantal mogelijkheden,voordat DIA terugsloeg en de spanning weer terugbracht door gerommel in de verdediging. DIA kreeg weer moed en Dussen ging achteruit voetballen, wat de specialiteiten niet zijn, en het ging weer mis: door matig verdedigen stond het plots weer 2 – 2. Dussen was zoals zovaak van slag als iets tegenzit en het ging alleen maar verder achteruit: Lange ballen kwamen niet aan, achteruithollen, en Dussen hielp DIA zelf in de wedstrijd. DIA ging uiteindelijk verder met scoren en drukte Dussen hard met de neus op de feiten: dat het slechts 2 thuiswedstrijden dit seizoen gewonnen is, is niet voor niets. Eindstand is uiteindelijk 2 –  4.

Scoreverloop:
1 – 0 Harry Sassen
2  –  0 Jeremy Moonen
2  –  1
2  –  2
2  –  3
2  –  4

Leave a Reply