Sign In

Remember Me

2018-2019 Dussense Boys 1 – Right Oh 1

Dussense Boys wint na flitsstart van Right Oh.

Dussense Boys heeft de punten thuis weten te houden tegen Right Oh. Door een zeer vroege goal van Lars Branderhorst werd Right Oh in een rommelige wedstrijd met 1 – 0 verslagen. Ook was het goed om eindelijk weer eens de nul te kunnen houden.

Zoals gezegd begon Dussen voortvarend: De eerste de beste aanval was meteen raak: 1 – 0 door Lars Branderhorst. Daarna werd het duel rommeliger: Uit een volgende Dussense aanval probeerde Lars Branderhorst gevaarlijk de 16 in te wurmen, maar er kon nog net een Right Oh-verdediger het schot pareren door zich voor de baan van het schot te gooien. Daarna werd Right Oh iets sterker en kreeg het 2 ballen die net voorlangs gingen. Het spel golfd enigszins op en neer, zonder het nou echt een hele leuke wedstrijd te noemen, daarvoor was het spel van beide ploegen te slordig. Andre Segeren kreeg een kans om uit te halen, leek naast te schieten, maar doordat het schot van richting veranderde, werd het toch nog gevaarlijk, maar kon de keeper wel keren. Een hoge bal van Right Oh ging net over.

Ruststand: 1 – 0

Na rust was Dussen sterker, al creëerde het niet veel grote kansen. Een verkeerde inschatting van de Right Oh verdedigers zorgde bijna voor een eigen doelpunt, maar dat bleef uit. Gepriegel in de verdediging van Right Oh: terugspeelbal op de keeper ketste hard tegen Dussense speler aan, maar konden opgelucht ademhalen doordat de bal net naast belandde. Uit 1 van de zeldzame aanvallen van Right Oh de tweede helft kreeg het wel een grote mogelijkheid, waarbij Corne de bal nog uit het doel tikte. Het bleef uiteindelijk 1 – 0 en Dussen heeft ook nog eens de nul weten te houden.

Eindstand: 1 –  0

Scoreverloop:
1 – 0 Lars Branderhorst

Leave a Reply