Sign In

Remember Me

Nieuwsbrief 3 Club van 100 s.v. Dussense Boys

Als Club van 100 hebben wij onlangs de 100ste donateur mogen verwelkomen en daar zijn we best trots op.  Maar uiteraard willen we nog meer sympathisanten als donateur binnen halen voor onze prachtige voetbalclub. Kortom je kunt je nog steeds aanmelden, zie onderstaande gegevens *

Begin dit jaar hebben wij van het bestuur van Dussense Boys het verzoek gekregen om een geldelijke bijdrage te leveren voor de aanschaf van een kassaterminal plus pinautomaat ten behoeve van de kantine. Zoals je wellicht weet wordt de kantinedienst geheel door vrijwilligers verzorgd. Om deze mensen te ontlasten is er een eenvoudig digitaal kassasysteem aangeschaft, waardoor bestellingen niet meer handmatig verwerkt hoeven te worden. Dit systeem registreert digitaal alle bestellingen en berekent automatisch de af te rekenen bedragen. Als Club van 100 hebben wij dit verzoek gehonoreerd. 

Naast het inzamelen van geld heeft de Club van 100  ook duidelijk een sociale functie.

Dit is dan ook de reden dat wij besloten hebben om een feestavond te organiseren om zo onder het genot van een hapje en een drankje onze donateurs te kunnen ontmoeten en samen feest te vieren. Een stuk muziek zal daarbij niet ontbreken.

Deze feestavond wordt gehouden op:

 zaterdagavond 25 juni 2022 in de kantine van Dussense Boys. 

Ben je  al donateur of gaat je je binnenkort aanmelden. Noteer dan al zo vast deze datum in je agenda. Uitnodiging volgt nog.

Dussen,  31 maart 2022

*Je kunt je aanmelden bij de Club van 100 door het inschrijfformulier in te vullen en dit vervolgens op te sturen / mailen naar de secretaris. Dit formulier is verkrijgbaar via de site van Dussense Boys  https://www.dussenseboys.nl/club-van-100/  Of stuur anders een mailbericht naar clubvan100@dussenseBoys.nl

Leave a Reply