Sign In

Remember Me

Vrijwilligers gezocht

Binnen een vereniging is vaak veel te organiseren. Aangezien een vereniging het niet kan bekostigen om betaalde professionele krachten aan te stellen, zal een vereniging vooral gebruik maken van vrijwilligers.

Deze vrijwilligers zijn nodig om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Zij zijn het hart van de vereniging

 

HULP GEVRAAGD

Als voetballer of betrokkene vanDussense Boys weet u dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. Zo goed zelfs, dat het aantal jeugdleden al jaren groeit. Dat is natuurlijk prachtig. Maar meer leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: meer vrijwilligers nodig.

Daarom doen we een beroep op u!. Vindt u het ook belangrijk dat Dussense Boys blijft bestaan voor alle leden die willen voetballen? Heeft u ook hart voor onze club? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via het bestuur, een leider of trainer van één team of via het e-mailadres: bestuur@dussenseboys.nl

U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilliger. Wij kunnen op alle gebieden extra hulp gebruiken. Om u toch een concreet beeld te geven van openstaande vacatures willen wij u vragen om eens naar de onderstaande vacatures te kijken.

 

OpGlas_Meld_u_aan_rood_klein_2

 

 GEZOCHT! Klusteam

klusteamOpGlas_Meld_u_aan_rood_klein_2

GEZOCHT! Vrijwilligerscoördinator

vrijwilligerscoordinatorOpGlas_Meld_u_aan_rood_klein_2

 

GEZOCHT! Activiteit ondersteuning

activiteit ondersteunenOpGlas_Meld_u_aan_rood_klein_2

 

 

GEZOCHT! Toernooicoördinator

Toernooicoordinator

OpGlas_Meld_u_aan_rood_klein_2

 

GEZOCHT! Scheidsrechterscoördinator

scheidsrechterscoordinator

Aanmelden

Wilt u meer informatie, of wilt u uzelf opgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Op al onze formulieren is een privacy policy van toepassing. Bekijk hier onze privacy policy: klik hier

    Ik ga akkoord met de privacy policy