Sign In

Remember Me

FRANS HOEK KEEPERSPROMOTIEDAG 2014

3040126_rkdvc_keepersdag_01_2013040513492748223 Oktober is het zover, dan wordt bij voetbalvereniging RKDVC in Drunen de Frans Hoek KNVB Keeperspromotiedag gehouden.

Een dag helemaal in het teken van jeugdkeepers van 6 tot 19 jaar, met trainingen, voorrondewedstrijden voor de verkiezing beste keeper van Nederland en een spectaculaire demo met medewerking van Profkeepers uit de Eredivisie tot besluit.

Dit alles volgens de methodiek van Frans Hoek, de huidige keeperstrainer van het Manchester United.
Deelnemers ontvangen een uniek t-shirt, lunch en een aandenken aan deze dag.

Met voorronde-wedstrijden om de titel: DE BESTE KEEPER VAN NEDERLAND

Wanneer: 23 oktober 2014
Tijd: 10.00u tot 16.00u
Waar: RKDVC Drunen
Voor wie: Alle keepers en keepsters vanaf 6 jaar
MEISJES/VROUWEN OOK VAN HARTE WELKOM!
DAGINDELING:Als eerste programma-onderdeel staat de keepers een instructieprogramma te wachten. In groepen wordt een specifiek onderdeel van het keepen behandeld, in veel gevallen met behulp van een hulpmiddel, zoals de Tsjoek (= een veerkrachtig net). Hiermee kan een keeper als het ware zichzelf trainen. Voor iedere leeftijd is er een aangepast programma.Na de training en een gezamenlijke lunch volgt eerst weer een specifieke keeperstraining. Daarna beginnen de 1 tegen 1 competities, die leidt tot verkiezing van de beste keeper van de afdeling in een aantal leeftijdscategorieën. De finalisten en nummers 2 van een groep + alle meisjes en dames per district gaan door naar de voorronde/finales voor de eindstrijd van de beste keeper van Nederland. De finale van deze competitie vindt jaarlijks plaats bij een club centraal in Nederland.Na een spectaculaire en zeer interessante demonstratie met spelers, een aantal amateur- en profkeepers en volgt een afsluiting, waar vragen gesteld kunnen worden en de op die dag verdiende prijzen worden uitgereikt.De dag kent een wisselende inhoud, waarbij veel aspecten van het doel verdedigen aan de orde komen. Keepers en keepsters vanaf zes jaar van verschillende niveaus kunnen tijdens die dagen weer een zetje in de juiste richting krijgen om goed en vooral gericht bezig te blijven.KOSTEN : € 19,95 per persoon.Dit is inclusief: voor iedere deelnemer een exclusief voor deze dag ontworpen T-shirt, lunchpakket, drinken en trainingen.Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt daarna binnen 3 dagen een mail met informatie hoe te betalen, het dagprogramma en wat je mee moet nemen.

https://www.facebook.com/FransHoekKeepersdagRkdvc

894446_508139002582886_1088341440_o

Leave a Reply