Sign In

Remember Me

2015-2016 Dussense Boys C1G- Woudrichem C1

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd geopend met een thuiswedstrijd tegen Woudrichem.
Dussen kreeg in de eerste minuten een paar goede kansen, maar werden gemist. Gaandeweg de eerste helft had Woudrichem meer balbezit,
maar had Dussen de beste kansen. Omdat de bal er lange tijd niet in wilde gaan bleef het lang 0-0 in de eerste helft. Bij een aanval aan de linkerkant in het strafschopgebied werd de bal tegen een Woudrichemse hand geschoten. Penalty. Die werd door Jurek goed binnengeschoten.

Ruststand 1-0

Na rust was het hetzelfde spelbeeld, Dussen had lange tijd veel kansen, maar de bal wilde er gewoon niet in. Het had eigenlijk wel 3 of 4-0 moeten worden. Dussen probeerde van alles maar afronden was nog een probleem. In het slotoffensief werd Woudrichem gevaarlijk omdat Dussen moe werd, maar een tegentreffer bleef uit, waardoor een moeizame 1-0 overwinning geboekt werd.