Sign In

Remember Me

2015-2016 Theole VR1 – Dussense Boys VR 1

Na de 2-10 nederlaag van vorige week tegen het sterke Buren moesten we naar Tiel. Op een stralende zondagmorgen moesten we bij Theole voetballen. Het was daar geen al te beste bediening (kantine en toiletten waren de hele dag dicht) en er was weinig aanloop. Vanaf de aftrap was Dussen de bovenliggende partij. Theole bakte er helemaal niets van en was al blij dat het een pass kon versturen. Na vijf minuten stond het al 0-1 door Lara. De 0-2 was een eigen doelpunten. Michelle maakte de 0-3 Eva de 0-4. Lara maakte de 0-5 en voor rust viel de 0-6 van Vanya.

Ruststand 0-6

Na rust vielen er nog twee doelpunten voor Dussen Lara en Vanya. Er werden nog flinke kansen gemist voor een grotere uitslag. De dubbele cijfers waren zeker mogelijk tegen deze matige tegenstander.