Sign In

Remember Me

2015-2016 Dussense Boys 1 – SC Amstelwijck 1

DUSSENSE BOYS NA MOEIZAME EERSTE HELFT TOCH RUIM LANGS SC AMSTELWIJCK

Dussen heeft na een erg moeizame eerste helft toch de overwinning weten te behalen. In een matige wedstrijd werd SC Amstelwijck met 6-1 verslagen.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang, maar na 14 minuten werd het toch 1-0 door Jeremy Moonen door een frommelgoal. Echt fraai was deze treffer niet, maar hij telde wel. Naarmate de eerste helft vorderde, ging de thuisploeg steeds slordiger spelen, waardoor de Amstelwijckers het iniatief overnam. Dussen kwam er amper meer uit en Amstelwijck drukte, dat leidde tot de verdiende gelijkmaker. Slecht verdedigen zorgde voor deze tegentreffer. Dussen bakte er hierna weinig van en voor hetzelfde geld was het gelijk na de 1-1 weer raak voor de uitploeg, aangezien deze een enorme mogelijkheid kreeg om op voorsprong te komen.

Ruststand: 1-1

Na rust tapte Dussen uit een ietwat ander vaatje en ging iets beter spelen. Hierdoor ontstonden aardige kansen, maar 10 minuten na rust was het raak: 2-1 door Andre Segeren die er makkelijk doorkwam. Daarna ging Dussen los en was het na de 3-1 van Jesse Vos de wedstrijd van alle spanning ontdaan. Die kon mooi aannemen door een voorzet van Jeremy Moonen.
De score werd nog verder opgevoerd naar 6-1 door 2 treffers van Martin Blom en een prachtige vrije trap van Andre Segeren net voor het affluiten.

Eindstand: 6-1

1-0 Jeremy Moonen