Sign In

Remember Me

2015-2016 Dussense Boys C1G – GDC C1

Op een winderige paaszaterdag moest de C thuis tegen GDC spelen. De eerste minuten verliepen vrij rustig aan beide kanten, dit voorzichtige begin werd door Dussen afgesloten, door een prachtig schot, die niet in het doel belandde. Dussen speelde aanvallender dan de uitploeg, die vooral gevaarlijk werd door counters. Uit 1 van deze counters had de thuisploeg het geluk dat GDC geen penalty kreeg, aangezien het duwen in de rug was. De keeper van GDC maakte een niet al te gelukkige indruk, aangezien deze veel ballen los liet. De tweede keer dat dit gebeurde werd er geappelleerd voor een gele kaart, maar de scheidsrechter wuifde dat terecht weg. Een knotsgek moment rond het einde van de eerste helft. Dussen schoot de bal op de lat, en uit de rebound werd een bal op de paal gemikt. Normaal gesproken was dit een doelpunt geweest. Toch kwam Dussen verdiend op 1-0. Een rush van Joris aan de rechterkant van het veld en een schot leverde het doelpunt op. Ook werd een goal van Dussen onterecht afgekeurd wegens buitenspel.

Ruststand: 1-0.

Na rust kwam GDC wel heel fel uit de startblokken. Een corner werd genomen en deze belandde op het hoofd van een Dussen speler die in het doel belandde: 1-1. Gevreesd werd dat GDC alles op de zege ging gooien. Dat kwam er maar bij vlagen uit. GDC werd niet echt gevaarlijk meer, en Dussen maakte de 2-1 rond de 15 minuten na rust door Stan. Hierna viel er , mede door de wind, weinig meer  te beleven en Dussen wist de winst over de streep te trekken.

Eindstand: 2-1