Sign In

Remember Me

2015-2016 Dussense Boys Dames- Be Ready Dames 1 (Beker)

Dussense Boys Vrouwen 1 – Be Ready Vrouwen 1

Dussen moest thuis tegen aartsrivaal Be Ready spelen. Twee jaar geleden werd het in Hank 11-0 en vorige week wonnen zij met 19-0 van Theole, dus we waren gewaarschuwd. Vanaf het begin had Dussen het aardig lastig met Be Ready, dat over veel talent beschikte en goed naar elkaar overspeelde. Toch speelde de thuisploeg compact en had de tegenstander enige moeite om er doorheen te komen. Na vijf minuten stond het echter al 0-1 door Denise Schouten.  Dussen kreeg weinig kansen, maar maakte de bezoekers wel lastig en streed goed. Toch werd het 0-2. Vanya  kon daarna bij een aanval aan linkerkant prachtig uithalen, waardoor het weer spannend werd:1-2. De 1-3 viel echter kort voor rust: Lisanne liet de bal los , waardoor de spits binnen kon tikken.

Ruststand: 1-3

Na rust leek de spanning er weer in te komen in de wedstrijd door een Vrije trap van Chanel, die goed zag dat de keepster van de Hankenaren niet al te groot was, waardoor zij deze prachtig binnenschoot. Be Ready leek even van slag, en speelde na de 2-3 even niet groots, maar herpakte zich en scoorde hierna de 2-4. Deze goal was de nekslag voor Dussen, dat best aardig speelde, maar conditioneel niet opgewassen tegen de sterke tegenstander. Mede hierdoor werd het uiteindelijk nog een ruime uitslag. De uitslag bleef staan op 2-7.

Eindstand: 2-7