Sign In

Remember Me

White Boys VR 1 – Dussense Boys VR 1

De laatste wedstrijd van het seizoen en van trainer Bert. Dussen begon beroerd, want gelijk de eerste aanval van the White Boys lag al in het mandje 1 – 0. Dussen herstelde zich drie minuten, maar daarna ging het weer mis: 2 – 0. Toen het na 15 minuten 3 – 0 werd, moest Dussen vrezen voor een grote uitslag. Dat werd het ook, maar pas net voor rust werd de 4 – 0 gemaakt.  Dussen speelde een matige eerste helft.

Ruststand : 4 – 0

Na rust nam de Waspikse tegenstander duidelijk gas terug, maar Dussen was niet in staat om The White Boys echt lastig te maken.  Na een reeks gemiste kansen maakte de tegenstander de 5 – 0, waarna Eva met een mooie vrije trap de eer redde: 5 -1. Waspik schoot nog op de lat, waarna vijf minuten voor het einde de grote uitslag helemaal  flink maakte: 6 – 1. Al met al een teleurstellend einde van een net zo teleurstellende tweede competitiehelft, waarin slechts 2 keer werd gewonnen en voor de rest allemaal werd verloren.