Sign In

Remember Me

2016-2017 Dussense Boys 1 – Broekhoven 1

DUSSENSE BOYS MAAKT GEEN FOUT TEGEN BROEKHOVEN

Dussen heeft een eenvoudige zege geboekt tegen Broekhoeven. Tegen de rust was het al beslist in het voordeel van de thuisploeg.

Vanaf het begin toonde Broekhoven aan dat het een vervelende tegenstander. Al na twee minuten werd er al heen een weer geschreeuwd naar de scheidsrechter. Segeren begon een prachtige slalom, dat in schoonheid strandde. Daarna kreeg Dussen een enorme mogelijkheid: Door een scrimmage werd een bal van de lijn gehaald en uit een rebound tikte de keeper de bal knap uit de verre hoek. Daarna maakte deze echter een blunder van jewelste: De bal vloog uit zijn handen en Lars Branderhorst tikte de bal eenvoudig in het doel: 1 – 0. Daarna begon Dussen meer bloed te ruiken en zette het Broekhoven vast. Deze kwamen bijna niet meer van de helft vandaan en Lars Branderhorst zorgde voor een geweldig doelpunt door twee man uit te spelen en een vlammend schot te produceren. Uit een snoeihard schot van Bob Leemans van ongeveer 20 meter leek een wereldgoal te vallen, maar deze knalde hard tegen de kruising. Dussen bleef maar met kansen missen, maar de keeper van Broekhoven helpte weer een handje door weer een bal los te laten. Sassen maakte deze makkelijk af. Daarna was de keeper het beu en wilde het veld in met een wissel. Uit een razendsnelle counter van Dussen werd het 4-0 door wederom Lars Branderhorst. Daarna nam Dussen gas terug en deed Broekhoven wat terug met de 4-1.

Ruststand: 4 – 1.

Over de tweede helft kan maar een paar dingen gezegd worden, en dat is dat het zeker van Dussen zijn kant bepaald niet best was. Broekhoven speelde niet eens zo heel compact, maar kreeg zelfs de overhand, zonder kansen te creeeren.  Sassen maakte nog de 5-1 in een fase dat Broekhoven wel een doelpuntje verdiende. Die viel in de laatste minuten alsnog. Wel een mooi doelpunt door een lob.

Al met al een eenvoudige overwinning, al was Dussen de tweede helft ver teruggevallen.

Eindstand: 5 – 2.

1 – 0 Lars Branderhorst
2 – 0 Lars Branderhorst
3 – 0 Harry Sassen
4  – 0 Lars Branderhorst
4  –  1
5  –  1 Harry Sassen
5  –  2

Leave a Reply